Accessoires

Accessoires maken uw outfit compleet. Uw eigen ontwerp bedrukken kan gemakkelijk online bij Shirt-discounter! Goedkoopste en snelste van het web!

Toont alle 62 resultaten

Accessoires voor uw eigen stijl!

Accessoires bedrukken? Wij kunnen al uw kleding accessoires bedrukken. Ga voor een logo, afbeelding of tekst. Shirt-discounter bedrukt uw muts, pet, rugzak, schort, mondkapje of tote bag. U kunt uw accessoires bedrukken in een kleine oplage of per stuk. Wij gaan voor een passende oplossing voor ieder budget.

Ervaring voor het beste resultaat

Wij hebben jarenlange ervaring en een passie voor het bedrukken van textiel. Wij bekijken iedere vraag en kijken wat de meest passende druktechniek is. Zo ontvangt u maatwerk en profiteert u van het beste resultaat voor uw bestelling. Gaat u voor het eerst online bestellen? Of wilt u simpelweg een goed beeld krijgen van uw bestelling? Bekijk onze kwaliteitscategorieën zodat u goed weet wat u kunt verwachten.

Ga jij een muts laten bedrukken? Makkelijk mutsen bedrukken bij Shirt-discounter!

Er is niks fijner dan een warme muts. Het beschermt uw hoofd en oren. Daarnaast is het een leuke aanvulling op uw outfit. Een muts is gemakkelijk te combineren. Maak een muts die past bij uw persoonlijke stijl door mutsen te bedrukken.

Petten bedrukken? Personaliseer de pet en maak een statement!

Bad hair day? Draag eens een pet. Een pet is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Bescherm uw ogen, hoofdhuid tegen verbranden, blijf warm of draag het als fashion statement. Kies ervoor om petten te bedrukken. Zo kunt u uw pet personaliseren.

Rugzak nodig? Rugzakken bedrukken en ontwerpen in een paar clicks!

De rugzak is één van de meest gebruikte tassen. Dat is niet voor niets. Functie en stijl komen samen. Een rugzak kan veel gewicht hebben, u heeft uw handen vrij, voorkomt rugpijn en u neemt alles makkelijk mee. Zo zijn er nog wel meer voordelen op te noemen over de rugzak. Echter is het vooral ook een trendy fashion item. Ga voor een casual, stoere of trendy look met een bedrukte rugzak.

Andere accessoire nodig? Laat een shopper bedrukken of een tote bag bedrukken!

Wij hebben allerlei leuke accessoires die u zelf kunt ontwerpen. Design zelf accessoires makkelijk en snel met onze handige ontwerptool. In onze handige ontwerptool kunt u zelf een tekst of afbeelding toevoegen, positioneren en aanpassen. Van tote bag, shopper, zwembroek, schort tot veiligheidshesjes. Kies voor Shirt-discounter!

Eenvoudig online kleding ontwerpen

Bij Shirt-discounter kunt u binnen enkele clicks een kledingaccessoire selecteren en bedrukken. Geniet van alle voordelen van online bestellen.

  • Gebruiksvriendelijke ontwerptool
    Binnen een paar klikken is een bestelling geplaatst.
  • Ontwerpen naar wens
    Gebruik de tool om eenvoudig vorm te geven aan de kleding. Kies een sjabloon of kies zelf een afbeelding, tekst en kleur.
  • Afname is al mogelijk per stuk
    Het is niet nodig om een grote oplage bedrukte kleding te bestellen!

Het is mogelijk om gemakkelijk en snel vorm te geven, per stuk kleding te bedrukken en uw levering snel te ontvangen. Shirt-discounter, bedrukte kleding van A-kwaliteit voor B-prijzen!