Bij Shirt-Discounter vinden wij het belangrijk dat iedere klant weet waar hij aan toe is. Wij proberen jou te sturen
naar het perfecte kledingstuk, om jou als klant zo tevreden mogelijk te houden! Een van de dingen die wij doen om de klant een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het artikel is het artikel categoriseren binnen een van onze 3 lijnen:

– De Budget-line
– De Basic-line
– De Premium-line

De Budget-line:

Artikelen uit de budget-line zijn degelijke artikelen met een prima kwaliteit, zonder modieuze afwerkingen. Denk hierbij aan een standaard pasvorm, en een minder subtiele afwerking t.o.v. basic/premium artikelen.

Budget-line artikelen zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden, evenementen of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.
Kortom; een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Een impressie van enkele Budget-line bestsellers

De Basic-line:

De basic-line artikelen zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar een goedkoop en kwalitatief goed shirt, maar je ook een iets zwaardere kwaliteit wilt.

De basic-line heeft een standaard pasvorm en is t.o.v de budget-line dikker, en subtieler afgewerkt.

Zelf een leuk ontwerp bedacht voor op bijvoorbeeld je shirt, en wil je deze graag op school of op een feestje gaan dragen? Of gewoon op zoek naar een zeer degelijk bedrukt kledingstuk voor een eerlijke prijs?

Dan is de basic-line geschikt voor jou!

Een impressie van enkele Basic-line bestsellers

De Premium-line:

Baas boven baas.
Wij garanderen de kwaliteit van ieder artikel dat wij aanbieden, maar de premium-line is écht next level! Artikelen uit de premium-line hebben een perfecte pasvorm, zijn superieur afgewerkt en zijn gemaakt van de beste materialen.

Wil jij graag je eigen ontwerp op een modieus kledingstuk waar je lang plezier van hebt? Zie jij er graag gelikt uit?
Kies dan voor onze premium-line.

Een impressie van enkele Premium-line bestsellersWij hopen dat we door middel van de toelichting van onze kwaliteitsklassen jou een duidelijk beeld hebben gegeven van de kleding die wij leveren!
Verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!