Trui Bedrukken

Eén van de meest gedragen items, truien: hier kunt u er nooit te veel van hebben. Een trui bedrukken met uw eigen ontwerp? Laat zien wie u bent door zelf uw kleding te ontwerpen bij Shirt-discounter! Snelste levering van het web; te bestellen vanaf 1 stuk!

Toont alle 27 resultaten

Waarom online truien bedrukken?

Een bedrukte trui is comfortabel, warm en geeft veel bewegingsvrijheid. Om die reden is het, naast een t-shirt, één van de meeste gedragen kledingstukken. Een trui is meer dan een kledingstuk. Zowel privé als voor werkkleding is dit zeer gewenste item een mogelijkheid om een bedrijf te representeren, comfortabel te werken of een fashion statement te maken. Bedrukte truien zijn tegenwoordig overal terug te vinden. Plaats uw bedrijfsnaam en logo gemakkelijk op een trui. Uw medewerkers kunnen een trui met naam of een trui met opdruk keer op keer dragen.

Een trui ontwerpen in een paar stappen

Ga shoppen bij een webwinkel. Zoek en pas een trui in een winkel. Of doe iets anders wat nog leuker is! Ga uw eigen trui ontwerpen bij Shirt-discounter! Het is niet alleen leuk, maar ook de perfecte manier om een fashion statement te maken. Een manier om uw persoonlijkheid naar voren te laten komen en uw creativiteit de vrije loop te laten. Maar ook als u professionele bedrijfskleding zoekt, kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met grote klanten en hebben jarenlange ervaring. Wij adviseren graag welke truien geschikt zijn als werkkleding, voor een evenement of als promotie. Met onze gebruiksvriendelijke software is een designer overbodig. U kunt in enkele klikken een tekst of afbeelding toevoegen in de gewenste kleur of het juiste lettertype. Zoekt u juist advies en maatwerk? Wij bekijken uw bestand graag om te kijken welke druktechniek het beste bij uw behoeften past!

Goedkoop een trui bedrukken!

Bij Shirt-Discounter leveren wij A-kwaliteit voor een B-prijs, het is al mogelijk om een degelijke trui te bedrukken voor een bodemprijs! Bij Shirt-Discounter is het al mogelijk om vanaf 1 exemplaar een bedrukte trui te bestellen. Hierdoor kunt u zowel als particulier als bedrijf bij ons bestellen. Wij hebben jarenlang ervaring en zijn expert op het gebied van diverse druktechnieken. U kunt niet alleen een leuke prijs, maar ook de beste kwaliteit van ons verwachten voor zowel kleine als grote aantallen.

Makkelijk online een trui laten bedrukken

Binnen enkele minuten kunt u uw eigen ontwerp op een trui positioneren. Bestelt u op een werkdag voor 13:30? Uw bedrukte trui wordt de volgende werkdag al verzonden! Het online bedrukken van truien kan nergens sneller.

  • Makkelijke ontwerptool
  • Ontwerpen naar wens
  • Geen minimale afname
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • De snelste van het web!

Heeft u wat anders op het oog? Wilt u bijvoorbeeld een T-shirt bedrukken, een jas bedrukken of een polo bedrukken? Klik dan op de artikelnamen om naar de artikelen te navigeren!