Jas Bedrukken

Steek uzelf in een nieuw jasje met een hoogwaardige jas van Shirt discounter! Een jas ontwerpen en bedrukken in een handomdraai. Bedruk een jas met logo, print of afbeelding gemakkelijk online vanaf 1 stuk. Snelste levering van het web.

Toont alle 15 resultaten

Een bedrukte jas: representativiteit door weer & wind

Wilt u dat uw werknemers ongeacht de weersomstandigheden altijd uw bedrijfslogo representeren in bedrukte werkkleding? Of heeft u zelf een gaaf ontwerp dat u op een jas wilt bedrukken? Stop dan met zoeken en begin meteen met ontwerpen! Ons assortiment varieert van water/ winddichte softshell jassen tot extreem warme en hoogwaardige parka’s. Er is voor ieder seizoen een geschikte jas te vinden!

Een jas bedrukken vanaf een bodemprijs

Veel mensen denken dat het bedrukken van een jas erg duur gaat zijn en dat dit alleen mogelijk is als je direct een grote hoeveelheid jassen zou bedrukken. Bij Shirt-Discounter is dit niet het geval. Het is al mogelijk om een softshell vanaf 22 euro te bedrukken bij afname van 1 stuk! Het bedrukken van een jas was nog nooit zo toegankelijk.

Met onze ontwerptool heb je geen designer of vormgever nodig!

Wij hebben eenvoudige software waarmee u gemakkelijk en snel kan ontwerpen. Binnen een paar klikken heeft u een kledingstuk gereed om te laten bedrukken. Een kind kan de was doen, maar ook een kleding laten bedrukken! Ontwerp en bestel vanuit uw kantoor, op de thuiswerkplek, in het park, in de trein of thuis op de bank. Waar u ook bent, vormgeven was nog niet eerder zo simpel.

Een jas zelf ontwerpen?

Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn. Dat betekent dat we een groot assortiment hebben met veelgevraagde items. Maar ook unieke, minder vaak gebruikte jassen zijn in onze collectie opgenomen. Zo kunt u de jas vinden die bij u wensen past! Wij bieden jassen voor ieder seizoen en voor iedere functie. Zo hebben we regenjassen, softshell jassen en parka’s voor in de herfst en winter. Wij bieden ook bodywarmers die zeer geschikt zijn als werkkleding. Of ga voor een pilot-jacket als u gaat voor een goede stijl en functionaliteit.

Het gemak van online een jas bedrukken

Bij Shirt-Discounter is het mogelijk om thuis vanuit uw stoel eenvoudig een jas te ontwerpen en te bedrukken; eenvoudiger kan niet! In onze ontwerptool kunt u binnen enkele kliks een afbeelding of tekst op de jas toevoegen en positioneren, wij zorgen voor de rest! Kies voor alle voordelen van bestellen bij Shirt-discounter:

  • Professionele druktechnieken
  • Toegankelijk voor iedereen
  • De snelste van het web!
  • Ontwerpen naar wens
  • Per stuk
  • Maatwerk

Nog op zoek naar een bedrukte trui, een bedrukte hoodie, een bedrukt T-shirt of een ander bedrukt kledingstuk voor onder de jassen? Klik op de artikelen om direct te beginnen met ontwerpen!