Kleding Bedrukken

Kleding maakt de man of vrouw! Kleding bedrukken bij Shirt Discounter? Ga direct aan de slag in onze eenvoudige ontwerptool! Kies zelf logo’s, designs, spreuken of afbeeldingen voor de perfecte stijl!

Toont alle 202 resultaten

Waarom kleding bedrukken?

Er zijn verschillende redenen om kleding te bedrukken. Eén van de meest voorkomende redenen om kleding te bedrukken is voor het representeren van een bedrijf of vereniging.

Kleding is tevens een middel om uw persoonlijkheid mee uit te drukken. Kleding laten bedrukken is dan ook een goede manier om uw eigen stijl te laten zien. Wat is er nou leuker dan een vriend of vriendin een bedrukt T-shirt geven met een foto van een leuke herinnering? Of uw creatieve geest te uiten in de vorm van een bedrukte trui met een eigen design? Het bedrukken van werkkleding is iets wat wij dagelijks doen, maar ook voor de particulier hebben wij een breed assortiment.

De kwaliteit die u wenst: budget, basic, basic+ en premium!

Wanneer u zelf online kleding ontwerpt, dan is het lastig om het eindresultaat in te schatten. Wilt u in één oogopslag de juiste kwaliteit vaststellen en selecteren? Bij Shirt-Discounter hebben wij verschillende kwaliteitscategorieën om de juiste kwaliteitsgradatie vast te stellen. Zo weet u zeker dat u hetgeen dat u voor ogen heeft ook daadwerkelijk ontvangt. Deze kwaliteitscategorieën hebben wij opgesplitst in budget, basic, basic+ en premium. Wanneer u enkele bedrukte T-shirts wilt hebben voor een éénmalig evenement hecht u minder waarde aan de kwaliteit van het shirt dan een wanneer u op zoek bent naar hoogwaardig bedrukte hoodies voor een nieuw kledingmerk. Op iedere productpagina staat aangegeven binnen welke categorie een product valt. Shirt-discounter maakt het makkelijk, duidelijk en houdt het overzichtelijk!

Shirt-discounter; ervaring voor het beste resultaat

Onze kleding drukkerij is gevestigd in Zeewolde. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van kleding bedrukken. Alle druktechnieken staan klaar om het optimale drukresultaat te leveren. Kwaliteit in combinatie met de laagste prijs en de snelste levertijd, zorgen voor een gouden formule. Zo is kleding bedrukken voor iedereen toegankelijk!

Gemakkelijk online kleding ontwerpen

Het online bedrukken van kleding was overigens nog nooit zo gemakkelijk als nu. Binnen enkele klikken kunt u een kledingstuk selecteren en bedrukken. In onze handige ontwerptool kunt u zelf een tekst toevoegen, positioneren en aanpassen. Tevens kunt u een afbeelding/logo op een kledingstuk plaatsen. Geniet van alle voordelen van online bestellen:

 • Gebruiksvriendelijke ontwerptool
  Binnen een paar klikken is uw bestelling geplaatst.
 • Ontwerpen naar wens
  Gebruik een sjabloon of kies zelf een afbeelding, tekst en kleur. Gebruik de tool om eenvoudig vorm te geven aan de kleding.
 • Afname is al mogelijk vanaf 1 stuk
  Het is niet nodig om een grote oplage bedrukte kleding te bestellen!
 • Snelle levering
  Bestel op een werkdag voor 13.30 en de order wordt de volgende werkdag al bedrukt verzonden!

Het is mogelijk om gemakkelijk en snel vorm te geven, vanaf 1 stuk uw kleding te bedrukken en uw levering snel te ontvangen. Bestel A-kwaliteit voor B-prijzen bij Shirt-discounter.