Pet Bedrukken

Pet bedrukken? Shirt discounter maakt uw design mogelijk! Van standaardopdracht tot maatwerk. Wij leveren snel en kwalitatief werk. Gebruik een bedrukte pet als promotiemateriaal, fashion item, cadeau of voor uw bedrijf.

Toont alle 13 resultaten

Petjes kopen? Petten ontwerpen bij Shirt discounter.

Wilt u een pet laten bedrukken voor uzelf, een evenement of voor uw sportclub. De pet is een razend populair fashion item. Kies uit verschillende kleuren, materialen of stijlen om zo de pet samen te stellen die u wenst. Onze bedrukte petten zult u met plezier dragen.

Maak jouw fashion statement met een pet te designen

Petten of caps hebben vele voordelen. Het is de perfecte partnerschap van functionaliteit en stijl. Een pet beschermt tegen de zon en zorgt voor een goede lichaamstemperatuur. Maar wellicht nog veel leuker is dat een pet een echt fashion item is geworden. U kunt uw persoonlijkheid ermee uitdrukken of simpelweg gaan voor het gemak ervan. U hoeft uw haar niet te doen, maar zet snel uw pet op. Wanneer een pets niks voor jou is, neem dan ook eens kijkje bij onze mutsen, hoodies of longsleeves.

Petjes met naam of logo bedrukken? Pet bedrukken in een paar stappen!

Wij hebben jarenlang ervaring in het bedrukken van textiel. Onze ervaring gebruiken wij om een optimaal resultaat van uw bestelling te realiseren. Selecteer zelf welke kwaliteit bij uw bestelling past. Onze prijscategorieën zijn terug te vinden bij ieder product. Bij ieder prijscategorie past een kwaliteitsniveau. U kiest voor een budget, basic, basic+ of premium kwaliteit. Zo kunt u zorgeloos petten laten bedrukken.

Optimale drukresultaat voor al uw ontwerpen!

Onze kledingdrukkerij in Zeewolde gaat voor de best mogelijke bedrukking. Wij gebruiken diverse druktechnieken om dit mogelijk te maken. Wij bekijken of het een standaard opdracht is of dat er maatwerk nodig is. Zo krijgt iedere bestelling de aandacht die deze nodig heeft.

Eenvoudig online petten bedrukken

Het online bedrukken van kleding was niet eerder zo gemakkelijk. Binnen enkele clicks kunt u een kledingstuk selecteren en bedrukken. Ervaar zelf het gemak van online shopping bij Shirt-discounter.

 • Razendsnel bestellen
  Een order is binnen enkele minuten geregeld.
 • Een pet naar wens
  Onze software is eenvoudig. U kiest gemakkelijk een sjabloon, afbeelding, tekst en kleur. U kunt zelf de afbeelding, logo of tekst aanpassen en positioneren.
 • Aankopen per stuk
  Een grote oplage is niet nodig. U bestelt al per stuk!
 • Vlotte levering
  Wij leveren razendsnel, bekijk de productpagina of onze ontwerptool voor de actuele levertijden.

Het is mogelijk om gemakkelijk en snel vorm te geven, per kledingstuk te bedrukken en uw levering snel te ontvangen. Shirt-discounter, bedrukte kleding van A-kwaliteit voor B-prijzen!