Werkkleding Bedrukken

Werkkleding eenvoudig ontwerpen in een paar stappen. Shirt-discounter helpt u verder met functionele, kwalitatieve bedrijfskleding. Bestel gemakkelijk online de beste representatieve bedrijfskleding.

Toont alle 28 resultaten

Werkkleding bedrukken? Kies voor Shirt-discounter!

Werkkleding moet representatief en functioneel zijn! Wij leveren werkkleding die een goede pasvorm heeft, duurzaam en slijtvast is. Zo kan het jarenlang meegaan. Van zzp-er, mkb’s of multinationals. Van schilder tot stukadoor. Van receptioniste tot horecamedewerker. Wij leveren bedrijfskleding voor ieder bedrijf, die geschikt is voor iedere toepassing. Werkkleding bedrukken was nog nooit zo eenvoudig! Wij hebben Tricorp werkkleding om te bedrukken, maar ook goedkopere alternatieven. Werkkleding bedrukken is een goede optie om het logo van uw bedrijf op een formele wijze onder de mensen te brengen. U kunt alles zelf personaliseren vanaf huis in onze handige ontwerptool!

Shirt-discounter; ervaring voor het beste resultaat

Kies voor werkkleding met het beste resultaat waar uw medewerkers jarenlang plezier van hebben. En dat voor een aantrekkelijk prijs. Onze kledingdrukkerij bevindt zich in Zeewolde in midden Nederland. Zo kunnen wij door heel Nederland leveren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en bedrukken met verschillende druktechnieken. Alle druktechnieken staan klaar om het drukresultaat met de hoogste kwaliteit te leveren. Onze kleding gaat lang mee en heeft een vriendelijke prijs waardoor het ook nog eens kostenbesparend. Wij combineren kwaliteit, de laagste prijs met de snelste levertijd.

Maatwerk en de beste service!

Wij willen ten aller tijde het optimale drukresultaat behalen. Om die reden gebruiken wij verschillende druktechnieken voor het bedrukken van de werkkleding. Wij leveren maatwerk en gaan iedere opdracht weer na wat de beste optie is. Wij zorgen dat uw design het beste naar voren komt.

De juiste kwaliteit bij Shirt-discounter!

Als u T-shirts wilt bedrukken wilt u natuurlijk weten op wat voor kwaliteit u kunt verwachten. Om die reden hebben wij verschillende productcategorieën opgesteld die de kwaliteit van het artikel. De categorieën die we bij Shirt-Discounter hanteren zijn: Budget, Basic, Basic+ en Premium. Wilt u T-shirts bedrukken voor een eenmalig evenement en hecht u niet veel waarde aan de kwaliteit van het shirt zelf? Kies dan voor budget! De budget T-shirts zijn van prima kwaliteit, maar hebben geen modieuze fitting. Wilt u T-shirts bedrukken voor uw bedrijf? Verras uw medewerkers met uitstekende kwaliteit textiel, perfect drukwerk en een comfortabel pasvorm! Ga dan voor Basic+ of premium.

Werkkleding ontwerpen? Ga direct online aan de slag!

Bij Shirt-Discounter is het mogelijk om overal makkelijk te bestellen. Bestel op kantoor of op uw thuiswerkplek eenvoudig uw bedrijfskleding. In onze ontwerptool kunt u binnen enkele kliks een afbeelding of tekst op de werkkleding toevoegen en positioneren. Kies voor de pluspunten van bestellen bij Shirt-discounter:

  • Professionele druktechnieken
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Geen minimale afname
  • De snelste van het web!
  • Ontwerpen naar wens
  • Maatwerk

Kunt u hier niet vinden waar u naar op zoek bent en wilt u liever een T-shirt bedrukken, een polo bedrukken of een trui bedrukken? Klik op de artikelnamen en ga direct aan de slag!