Veiligheidshesjes Bedrukken

Een veiligheidshesje schaft u aan voor een goede zichtbaarheid voor uzelf of voor medewerkers van uw bedrijf. Begin direct met het ontwerpen en bedrukken van jouw hoogwaardige veiligheidsvestje bij Shirt-discounter.

Enig resultaat

Functionele veiligheidsvesten voor de beste zichtbaarheid!

Veiligheidshesjes garanderen een betere zichtbaarheid. Hierdoor dragen ze bij aan uw veiligheid. In vele situaties is het belangrijk dat iemand goed opvalt. Als hardloper, tijdens het werk of als u pech heeft. De veiligste kleding laat u bedrukken bij Shirt-discounter. Wij hebben veiligheidshesjes die voldoen aan de Europese wetgeving omtrent reflecterende kleding. Zo kunt u ervan uitgaan dat de kleding aan strenge eisen en normen voldoet. Onze reflectiekleding kenmerkt zich door het gebruik van opvallende, heldere kleuren. De striping is reflecterend en zorgt voor een hoge zichtbaarheid.

Veiligheidshesjes bedrukken? Kies voor Shirt-discounter!

Bij Shirt-Discounter leveren wij kledingstukken die u zelf kan ontwerpen. Maak u niet langer druk om veiligheid en kies voor een veiligheidsvest. Onze kleding is betaalbaar. U kunt kiezen uit onze handige kwaliteitscategorieën zodat u precies weet wat u van uw online bestelling kunt verwachten. Per product wordt de kwaliteitsgraad vermeld. Deze categorieën zijn als volgt; Budget, Basis, Basis en Premium.

Hesjes bedrukken? De beste druktechnieken

Bij shirt-discounter leveren wij kledingstukken die u zelf kan ontwerpen. Van dames- en herenkleding, sportkledingkinderkleding tot babykleding. Het is binnen een handomdraai geregeld. Wij adviseren u graag over welke techniek het beste past bij uw bestelling. Onze deskundige kennis en jarenlange ervaring zetten wij in voor het beste drukresultaat. Wij gaan voor scherpe, levendige prints voor iedere order.

Gemakkelijk online kleding ontwerpen

Kleding online bedrukken was nog nooit zo eenvoudig. Met slechts een paar klikken selecteert en bedrukt u een kledingstuk. Ervaar zelf de gemakken tijdens het online shoppen bij Shirt-discounter.

 • Bestellen in een mum van tijd
  Een bestelling is binnen enkele minuten geplaatst.
 • Een pet naar wens
  Onze software is heel eenvoudig. U kiest simpelweg een sjabloon, afbeelding, tekst en kleur. U kunt de afbeelding, het logo of de tekst handmatig aanpassen en positioneren.
 • Geen grote oplages nodig
  Bestel zoals u dat wil. Order per stuk, in een kleine of grote oplage. Het is allemaal mogelijk.
 • Razendsnel leverbaar
  Wij leveren razendsnel, bekijk de productpagina of onze ontwerptool voor de actuele levertijden.

Ga voor optimale zichtbaarheid en veiligheid met een bedrukt veiligheidshesje. Het is mogelijk om gemakkelijk en snel vorm te geven, per kledingstuk te bedrukken en uw levering snel te ontvangen.

Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u terecht op onze FAQ pagina, daar staan de meeste gestelde vragen. Shirt-discounter, bedrukte kleding van A-kwaliteit voor B-prijzen!