Redenen voor weigeren van ontwerpen

Wij behouden altijd het recht om een ontwerp te weigeren, dit doen wij over het algemeen niet snel. Er zijn een aantal redenen die ervoor kunnen zorgen dat wij ontwerpen kunnen weigeren:

  1. Rechten niet duidelijk:
    We weigeren ontwerpen die online gevonden zijn en waarbij we geen duidelijke link kunnen leggen met de inzender. Dit komt omdat de auteursrechten en gebruiksrechten niet duidelijk zijn. Ook ontwerpen die elders meervoudig worden aangeboden, worden geweigerd. Mocht je toch de auteur zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Bij het uploaden van een afbeelding, geeft u ook aan te bezitten over de rechten om dit te doen.
  2. Copyright:
    Als print on-demand aanbieder zijn we strikt in het naleven van auteursrecht. Ontwerpen die beschermd zijn als afbeelding- of woordmerken, of die inbreuk maken op merk- en persoonlijke rechten, worden geweigerd, tenzij toestemming kan worden aangetoond. Bij het uploaden van een afbeelding, geeft u ook aan te bezitten over de rechten om dit te doen. Dit geldt ook voor elementen uit beschermde designs en parodieën die bestaande merkrechten kunnen schenden.
  3. Richtlijnen:
    Ontwerpen die illegale content, haatzaaiende uitspraken, geweldoproepen of pornografisch materiaal bevatten, worden direct geweigerd. Onze richtlijnen zijn erop gericht om een vreedzame en respectvolle omgeving te waarborgen.
  4. Designkwaliteit:
    • Design zonder achtergrond: Ontwerpen moeten een transparante achtergrond hebben of correct afgewerkte randen.
    • Resolutie: Pixeldesigns moeten een hoge resolutie hebben om een goed drukresultaat te garanderen.
    • Beeldkwaliteit: Wazige of onscherpe ontwerpen worden niet geaccepteerd vanwege de lage drukkwaliteit.
    • Contrast: Ontwerpen met weinig contrast worden geweigerd omdat ze na het drukken niet goed tot hun recht komen.
    • Vectorkwaliteit: Automatisch gevectoriseerde designs moeten nauwkeurig zijn zonder afgeronde hoeken of vervormde objecten.
    • Halftransparante delen: Vermijd deze in je ontwerpen om suboptimale drukresultaten te voorkomen.
    • Foutieve of gevaarlijke aanwijzingen: Inhoud die misleidend of potentieel schadelijk kan zijn, wordt afgewezen.
    • Inhoudelijke fouten: Fouten in wetenschappelijke, medische, of technische informatie leiden ook tot afwijzing.