Actie

Speur jij naar de beste deals, leukste aanbiedingen of hoogste kortingen? Zoek niet verder! Extreem lage prijzen voor kwalitatief hoogwaardig textiel / drukwerk icm de snelste levertijd van het web. Ga direct aan de slag in onze ontwerptool.

Toont alle 23 resultaten

Goedkoop kleding bedrukken?

Wij hebben de beste acties en kortingen zodat het bedrukken van kleding nog leuker wordt! Ons assortiment bestaat uit de leukste T-shirts, de meest comfortabele hoodies, de warmste truien, de mooiste polo’s, praktische werkkleding en trendy jassen. Voor het bedrukken van alle kleding kunt u terecht bij Shirt-discounter! Wij zetten een aantal producten in het zonnetje op onze actiepagina. Op deze producten ontvangt u extra korting bovenop de al zeer aantrekkelijk prijzen die wij hanteren. Shop uw kleding voor de aantrekkelijkste prijs.

Toegankelijk voor iedereen!

Bent u ook altijd aan het speuren naar de beste aanbiedingen? Shirt-discounter wil het bedrukken van kleding voor iedereen toegankelijk maken ongeacht uw budget, maat of de gelegenheid. Wij hanteren kwaliteitsgradaties zodat u weet wat u kunt verwachten en dit past bij uw budget. Kies voor de volgende categorieën: Budget, Basic, Basic+ en Premium. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment zodat u ook leuk kunt shoppen wanneer u een maatje meer heeft. Wij passen bij bestellingen geen minimale afname toe. U kunt bij ons per stuk bestellen. Zo houden wij het bedrukken van kleding toegankelijk.

Ervaring voor het mooiste drukresultaat

Het mooiste drukresultaat voor de meest aantrekkelijke prijs? Zoek niet verder. Shirt-discounter heeft de leukste producten in de sale. Onze expertise op het gebied van het bedrukken van textiel is ontstaan door jarenlange ervaring. Wij kiezen de juiste druktechniek bij uw vraag. Zo geniet u van de meest scherpe afdrukken met de meest levendige kleuren.

Razendsnel online ontwerpen

Online kleding bedrukken is gemakkelijk en snel bij Shirt-discounter. U kiest voor ontwerpen en gebruikt onze praktische software. In een paar klikken heeft u een ontwerp gereed. U kunt een kledingstuk selecteren en een tekst of afbeeldingen toevoegen, positioneren en aanpassen. Daarnaast kunt u wijzigingen doorvoeren in de kleur of het lettertype. Zo heeft u in een handomdraai uw eigen, unieke design gereed.

Geniet van het gemak van online bestellen!

Het mooiste van dit allemaal? U kunt op kantoor of thuis op de bank gemakkelijk uw eigen ontwerp vormgeven in onze ontwerptool. U geniet van de leukste kortingen op uw favoriete kleding. Mis de leuke aanbiedingen en de beste deals van onze actiepagina niet. Kies voor alle voordelen van bestellen bij Shirt-discounter.

 • Gebruiksvriendelijke ontwerptool
  Binnen een paar klikken is uw bestelling geplaatst.
 • Ontwerpen naar wens
  Gebruik een sjabloon of kies zelf een afbeelding, tekst en kleur. Gebruik de tool om eenvoudig vorm te geven aan de kleding.
 • Afname is al mogelijk vanaf 1 stuk
  Het is niet nodig om een grote oplage bedrukte kleding te bestellen!
 • Snelle levering
  Wij leveren razendsnel, bekijk de productpagina of onze ontwerptool voor de actuele levertijden.