Verzenden

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Het kan zijn dat wij aangepaste levertijden hebben; dit staat dan aangegeven op de homepagina en de productpagina. Kijk dus altijd even op de homepage naar de actuele levertijd.

Onderstaand onze verzendkosten:

Brievenbuspakket (alleen mogelijk binnen Nederland) €3,95
Pakket in Nederland (daglevering) €5,95
Pakket in Nederland (avondlevering) €7,95

Pakket naar België (daglevering) €6,95


Bij niet thuis bezorgen wij de volgende dag nog een keer. Mocht u dan weer niet thuis zijn dan bieden wij uw bestelling de twee opvolgende dagen nog een keer aan. Bij niet aanwezig of niet thuis komt uw zending retour naar ons. De kosten voor het opnieuw verzenden van een bestelling zijn voor de klant.

Als u dus vaak afwezig bent kunt u ervoor kiezen om het af te laten leveren op een PostNL afhaalpunt in uw woonplaats. Dan kunt u het afhalen op een moment dat het u uitkomt.

Zelden komt het voor dat een product niet op voorraad blijkt te zijn door een fout, als dit wel het geval is zal er direct contact opgenomen worden met de klant en wordt u dus op de hoogte gesteld en zullen wij, wanneer mogelijk, zoeken naar een passende oplossing.

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. U ontvangt van ons een bericht op de dag dat uw bestelling verzonden is. Helaas kunnen wij niet leveren aan postbus adressen.
Wij leveren van maandag tot en met zaterdag!   

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Binnen deze 14 dagen moet u de retourzending bij ons melden via [email protected]. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. De verzendkosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening.

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag terug storten op dezelfde rekening waarmee is betaalt.

U kunt de retourzending afgeven bij een PostNL locatie bij u in de buurt. Retourzending moet worden verzonden naar het onderstaande adres:

Shirt-discounter.nl
Gaffel 1b
3891 KC Zeewolde

Onderstaande producten worden niet retour genomen:

– Producten die na het dragen van het artikel beschadigd zijn
– Gedragen producten
– Producten die door het dragen van het artikel vlekken bevatten
– Producten die gepersonaliseerd / bedrukt zijn met een eigen ontwerp