Onverwachte ICT storing

Beste klant,

Helaas heeft er afgelopen vrijdag bij onze textiel leverancier een grote ICT-storing plaats gevonden. Hierdoor is helaas een groot deel van ons assortiment tijdelijk niet leverbaar.

Concreet betekent dit voor u als klant: Dat ons assortiment nu, tijdelijk gigantisch beperkt is. Om het wat makkelijker te maken voor u, hebben we een pagina aangemaakt waarbij alle producten die leverbaar zijn worden weergegeven. Bekijk de leverbare producten hier.

De verwachting van ons en onze leverancier (wat we hopen) is dat de storing deze week verholpen wordt en ons assortiment ook weer volledig leverbaar is. Echter, kunnen wij zoals u mogelijk begrijpt geen harde beloftes maken.

Wilt u op de hoogte gesteld worden zodra de situatie is opgelost? Vul dan het onderstaande formulier in, dan zorgen wij ervoor dat u een e-mail van ons ontvangt zodra ons volledige assortiment weer leverbaar is.

We doen binnen onze macht wat mogelijk is om u te helpen. We hopen dat u begrijpt dat het door deze situatie drukker kan zijn aan de telefoon en in de mail dan u van ons gewend bent. We vragen om uw geduld en zullen zo spoedig als mogelijk contact met u leggen.

Onze excuses voor het ongemak!

Team Shirt-Discounter

Houd mij op de hoogte