Gebruik onze ordertracker


Alle stappen

Werknemer is nu bezig met het grafisch bewerken van uw drukbestanden.

Om optimale kwaliteit van uw drukwerk te garanderen moet een order altijd langs onze grafische afdeling. Hier kijken wij naar de mogelijkheden om de bestanden zodanig na te bewerken dat ze er perfect uit komen te zien. Ook wordt er tijdens deze stap gekeken naar de drukbaarheid van uw logo en worden de logo's op de juiste afmetingen geschaald. Op de grafische afdeling wordt ook de druktechniek bepaald die wij gaan toepassen bij het bedrukken van uw order; wij passen verschillende druktechnieken toe afhankelijk van het gebruikte logo voor het mooiste drukresultaat.

Werknemer is nu bezig met het printen en voorbereiden van uw logo's.

Uw logo wordt op dit moment geprint door Werknemer, tijdens het printen wordt er goed opgelet of de logo's geen verkleuringen of beschadigingen oplopen. Om de kwaliteit van de logo's te garanderen bedrukken wij alleen met de meest hoogwaardige drukmaterialen.

Werknemer is nu bezig met het bedrukken van uw order

De laatste stap tot inpakken van uw order: het bedrukken zelf! Werknemer is nu bezig met het vakkundig bedrukken van het door jou ontworpen textiel. In de productiehal waar wij persen wordt er door middel van extreme hitte en druk een hoogwaardige transfer op de door u bestelde kleding gedrukt. Goed nieuws: Uw bestelling is bijna klaar! Na deze stap wordt uw bestelling namelijk direct ingepakt en verzonden met postNL

Werknemer is nu bezig met het inpakken van uw order om deze direct te verzenden (Hierna krijgen ze een postNL T&T dat het pakket onderweg is).

Jouw unieke kleding wordt op dit moment zorgvuldig ingepakt door X, om vervolgens door ons verzonden te worden met postNL! Onder normale omstandigheden kunt u de volgende werkdag al genieten van uw eigen ontworpen kleding! Hou de track & trace van PostNL in de gaten over de actuele stand van zaken betreft het afleveren van uw pakket!